Mennyit keresel az AdSensel - What's the income with AdSense

Moderátor: Supervisor

Mennyit keresel az AdSensel - What's the income with AdSense

HozzászólásSzerző: Rezagyu » csüt. feb. 23, 2006 9:28 am

Én majdnem 3 honapja futtatom és eddig csak 6O dollárt kerestem. A napi látogatók száma 15OO és kb. 8OOO lapletöltésem van.
Rezagyu

HozzászólásSzerző: jocó » szer. márc. 08, 2006 9:16 am

Nekem 5 dolcsi kb. naponta

jól fizetö kulcsszavakat kell használni.

yahoo personals
google adsense
com first her lesbian sex
adsense
100 home equity loan
fortis health insurance temporary
primary pulmonary hypertension
google affiliate
dc hair laser removal washington
american singles

sok sikert

U.I.
ha valaki tud még (főleg magyar) kulcsszavakat kérem írja meg
jocó

Lényeg az angol téma

HozzászólásSzerző: Arpiboy » vas. márc. 26, 2006 11:48 pm

Szerintem nem a magyar piacon kell nyomulni, az amerikai az sokkal jobb több pénz van benne. Én az első hónapomban 63 dolcsinál vagyok össz. 6.000 körüli oldalmegjelenésből. Magyar piacon úgy találhatsz jól fizető kulcsszavakat, ha a Goggle-on rákeresel témákra és sok AdWords hirdetés jelenik meg rá mint például hotel, szálloda, stb.
Nem nagy titok, hogy meg kell tanulni ezt is, én tanulum folyamatosan olyanoktól, akik már megcsinálták. Ezek USA-ban vannak általában és nem adják ingyen az infót és tudnod kell hozzá angolul. Vannak e-bookok 27 és több száz dolcsi közt.
Csak magyar piacon nem lesz senkinek sem könnyű dolga. Hamarosan készítek egy site-ot, ahol megosztok veletek sok infót magyarul addig is.
Van egy angol blogom a témában, ha akarod nézd meg itt: Make money online
Arpiboy

HozzászólásSzerző: Vendég » pén. ápr. 14, 2006 2:58 pm

Azt még elhiszem, hogy lehet vele pénzt keresni, de ez inkább csak bevétel kiegészítés lehet. Ismer valaki valakit, aki tisztességes bevételre tett volna szert hónapról hónapra?
Vendég

AdSense Blog magyarul

HozzászólásSzerző: Arpiboy » hétf. máj. 08, 2006 10:38 pm

ElindĂ­tottam egy magyar nyelvĹą AdSense Blog-ot, amiben hasznos tippeket tanĂĄcsokat adok az AdSense programot hasznĂĄlĂłknak, ha ĂŠrdekel nĂŠzd meg!
Arpiboy

Vissza: Általános fórum a weboldalhoz