|
Pirula.net
és

Többnyelvű Orvosi és Általános
Szótár |
|
| Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése |
| Szerző |
Üzenet |
Rezagyu Vendég
|
Elküldve: Csüt. Feb. 23, 2006 9:28 am Hozzászólás témája: Mennyit keresel az AdSensel - What's the income with AdSense |
|
|
| Én majdnem 3 honapja futtatom és eddig csak 6O dollárt kerestem. A napi látogatók száma 15OO és kb. 8OOO lapletöltésem van. |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Google Sponsor

|
Elküldve: Csüt. Feb. 23, 2006 9:28 am Hozzászólás témája: Advertisement |
|
|
|
|
| Vissza az elejére |
|
 |
jocó Vendég
|
Elküldve: Szer. Márc. 08, 2006 9:16 am Hozzászólás témája: |
|
|
Nekem 5 dolcsi kb. naponta
jól fizetö kulcsszavakat kell használni.
yahoo personals
google adsense
com first her lesbian sex
adsense
100 home equity loan
fortis health insurance temporary
primary pulmonary hypertension
google affiliate
dc hair laser removal washington
american singles
sok sikert
U.I.
ha valaki tud még (főleg magyar) kulcsszavakat kérem írja meg |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Arpiboy Vendég
|
Elküldve: Vas. Márc. 26, 2006 11:48 pm Hozzászólás témája: Lényeg az angol téma |
|
|
Szerintem nem a magyar piacon kell nyomulni, az amerikai az sokkal jobb több pénz van benne. Én az első hónapomban 63 dolcsinál vagyok össz. 6.000 körüli oldalmegjelenésből. Magyar piacon úgy találhatsz jól fizető kulcsszavakat, ha a Goggle-on rákeresel témákra és sok AdWords hirdetés jelenik meg rá mint például hotel, szálloda, stb.
Nem nagy titok, hogy meg kell tanulni ezt is, én tanulum folyamatosan olyanoktól, akik már megcsinálták. Ezek USA-ban vannak általában és nem adják ingyen az infót és tudnod kell hozzá angolul. Vannak e-bookok 27 és több száz dolcsi közt.
Csak magyar piacon nem lesz senkinek sem könnyű dolga. Hamarosan készítek egy site-ot, ahol megosztok veletek sok infót magyarul addig is.
Van egy angol blogom a témában, ha akarod nézd meg itt: Make money online |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Vendég
|
Elküldve: Pént. Ápr. 14, 2006 2:58 pm Hozzászólás témája: |
|
|
| Azt még elhiszem, hogy lehet vele pénzt keresni, de ez inkább csak bevétel kiegészítés lehet. Ismer valaki valakit, aki tisztességes bevételre tett volna szert hónapról hónapra? |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Arpiboy Vendég
|
Elküldve: Hétf. Máj. 08, 2006 10:38 pm Hozzászólás témája: AdSense Blog magyarul |
|
|
| ElindĂtottam egy magyar nyelvű AdSense Blog-ot, amiben hasznos tippeket tanácsokat adok az AdSense programot használĂłknak, ha Ă©rdekel nĂ©zd meg! |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
|
|
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban Nem szavazhatsz ebben fórumban
|
|